May 10, 2012 Off

Tips: Ett bra affiliateprogram

Av Ägare i Ekonomi

Då jag jobbar en hel del med internetmarknadsföring är jag ständigt på utkik över nya affiliateprogram som låter mig expandera min verksamhet. För ett par dagar sedan hittade jag affiliateprogrammet Scandic Partners som jag beslöt mig för att testa.

Vad jag kan se har programmet funnits med ett antal år, men det är ändå ett rätt litet affiliateprogram som erbjuder ett begränsat antal produkter för sina affiliates. Dock är provisionsnivåerna höga, och produkterna verkar vara lättsålda – t.ex. har de körkortsfrågor online på www.korkort.se och ett faktureringsprogram som heter Fakturabox (www.fakturabox.se som jag tror passar utmärkt för affiliateverksamhet.

Programmet erbjuder ingen ersättning för klick eller visningar, vilket är lite dåligt, men däremot är provisionen vid försäljningar 20-25%. När det gäller faktureringsprogrammet Fakturabox betyder det att man kan få in nästan 400 kronor per försäljning, körkortsfrågorna inbringar lite mindre men å andra sidan är det nog större volym på försäljning av körkortsfrågor.

Hur som helst verkar Scandic Partners vara ett stabilt och bra affiliateprogram som är värt att testa.

Comments are closed.